contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Crystal Miswak

Моќна и иновативна - прва четка за заби со Miswak во светот! 

          Прва четка за заби во светот со влакна со Мiswak и природна керамика. Како уникатна комбинација оваа четка нуди комплетно нов концепт во орална хигиена.

Мiswak е екстракт од дрвото Salvadora Persica, кое традиционално се користи како средство за чистење на забите, особено познато во оренталната култура и заедница.

Мiswak докажано поседува моќен антиплак, антибактериски, антимикотичен ефент, избелува, дезодорира, дезинфицира, аналгезира, а во синергија со моќта на природна керамика и негативни јони моќно и темелно ги отстранува забните наслаги и без паста за заби.

Обезбедува одлична заштита на забните ткива, истовремено зголемувајќи ја ефикасноста при четкањето.

Природната керамика генерира големо количество негативни јони кои беспрекорно ги измазнуваат забните површини.

На крајот секогаш исчеткајте ги вашите заби само со вода!    

Crystal Miswak tapered

Crystal Miswak tapered сина

(15)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak tapered розева

(8401)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak tapered зелена

(205)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak tapered портокалова

(217)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak tapered транспарентна

(214)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak flat

Crystal Miswak flat сина

(566)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak flat розева

(205)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak flat зелена

(2977)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak flat портокалова

(209)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak flat транспарентна

(216)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak Gold

Crystal Miswak Gold

(2088)

349.00 ден.

Повеќе