contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Детски четки (0-7)

Овие четки се прилагодени за деца

Создавањето на здрави хигиенски навикиуште од најраната возраст кај децата претставува наша примарна цел. Изборот на вистинската четка за заби е првиот чекор до посакуваната цел. Crystal Marines  четкичката создава пријатно чувство, а со својата мекост допринeсува во создавањето на позитивен однос кон четкањето на забите.               

 Crystal Marines  поседува докажан антикариес, антибактериски и антиплак ефект, особено важен кај децата со склоност кон циркуларен кариес. Да спречиме наместо да лекуваме. Сето ова подржано од негативните јони ослободени во текот на четкањето.

Дознај повеќе за Crystal Marines

Crystal Marines

Crystal Marines делфин зелена

(0)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines делфин розева

(209)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines делфин сина

(15)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines кит зелена

(205)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines кит розева

(13)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines кит сина

(198)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines пингвин сина

(214)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines пингвин розева

(1)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines немо зелена

(212)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines немо розева

(1)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Marines немо сина

(0)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak Potatan

Crystal Miswak Potatan tapered сина

(508)

269.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak Potatan tapered розева

(217)

269.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak Potatan flat сина

(212)

265.00 ден.

Повеќе

Crystal Miswak Potatan flat розева

(205)

265.00 ден.

Повеќе

Wakka Kids