contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Crystal Fresh

 Единствена и уникатна – четка за заби со природна керамика!

          Четка за заби (мека), со засечени врвови и влакна што содржат природна керамика, Natural Ceramics (N-cera) и специјален вид Апатит (фосфатен кристал).

Природна керамика

     Природна керамика е материјал добиен од посебен тип на кварцни шкрилци од наоѓалишта во реонот Аичи, Јапонија. Природна керамика има висока цврстина и одлична отпорност кон абење, удари, топлина и хемиски реакции. Таа создава огромна количина негативни јони.

     Темелно и моќно ги отстранува забните наслаги, оставајки ги забните површини беспрекорно мазни и сјајни и отпорни на таложење на нови наслаги.

     Создава големо количество негативни јони.

     Поседува антибактериски ефект.

     Делува на Еsherihija Colli, Staphilococcus aureus и Pseudomonas aeruginosa.

     Со своето антибактериско дејство спречува размножување на бактерии во усната празнина како и на самата четка.

Исчеткајте ги забите само со вода – паста за заби не е неопходна                                              

Crystal Fresh

Crystal Fresh розева

(331)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh зелена

(228)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh сина

(6094)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh портокалова

(2479)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh транспарентна

(225)

295.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh Portable

Crystal Fresh Portable розева

(676)

249.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh Portable сина

(1)

249.00 ден.

Повеќе

Crystal Fresh Portable зелена

(9619)

249.00 ден.

Повеќе