contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Wakka

 WAKKA – Четка за заби со влакна со “Black Silica”.

          Што претставува “Black Silica”?

Black Silica е вид на темен кварц, достапен единствено во регионот наречен Млечен пат, во областа Хокаидо, Јапонија. 

Black Silica создава двојно поголемо количество негативни јони и поседува “far-infrared effect.”

Негативните јони темелно го елиминираат забниот плак и ги прават вашите заби мазни и сјајни и без употреба на забна паста.

Со својот far-infrared effect, обезбедува подобра циркулација, оксигенација и исхрана на меките ткива.

 

Ефектот е здрави и негувани гингиви, без знаци на крварење, воспаление и болна чувствителност.

 Исчеткајте ги забите само со вода.

 Wakka - за беспрекорна нега на меките ткива.

 

Wakka

Wakka розева

(220)

315.00 ден.

Повеќе

Wakka сина

(210)

315.00 ден.

Повеќе

Wakka црна

(1998)

315.00 ден.

Повеќе

Wakka транспарентна

(378)

315.00 ден.

Повеќе