contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Априлски пакет (2 Wakka + 1 Crystal Fresh)


699.00 ден.
Производител: Shinyei Kaisha
Шифра на производ: 2
Пакет: 3 четки
Достапност: На залиха
Количина:

Пакет три четки за заби (две Wakka + една Crystal Fresh)

Crystal Fresh четка за заби со меки и нежни влакна (засечени врвови):

  • влакна со Natural Ceramics 
  • со специјален апатит
  • моќен извор на негативни јони 

Wakka четка за заби со меки и нежни влакна (засечени врвови):

  • влакна со Black Silica (црн кварц)
  • поседува Far-infrared effect
  • ослободува двојно повеќе негативни јони
Нема коментари или оценки за овој производ/услуга.

Напишете коментар или оценка

Лош Добар

Производи за орална нега

Crystal Marines делфин сина

(0)

265.00 ден

Повеќе

Crystal Marines немо розева

(0)

265.00 ден

Повеќе

Crystal Marines кит розева

(0)

265.00 ден

Повеќе

Crystal Miswak tapered транспарентна

(0)

289.00 ден

Повеќе

Crystal Miswak tapered зелена

(0)

289.00 ден

Повеќе