contact@preventa.mk
+389 2 6090 669

Априлски пакет (2 Crystal Fresh + 1 Wakka)


599.00 ден.
Производител: Shinyei Kaisha
Шифра на производ: 1
Пакет: 3 четки
Достапност: На залиха
Количина:

Пакет три четки за заби (две Crystal Fresh + една Wakka)

Crystal Fresh четка за заби со меки и нежни влакна (засечени врвови):

  • влакна со Natural Ceramics 
  • со специјален апатит
  • моќен извор на негативни јони 

Wakka четка за заби со меки и нежни влакна (засечени врвови):

  • влакна со Black Silica (црн кварц)
  • поседува Far-infrared effect
  • ослободува двојно повеќе негативни јони
Нема коментари или оценки за овој производ/услуга.

Напишете коментар или оценка

Лош Добар

Производи за орална нега

Crystal Miswak tapered портокалова

(0)

289.00 ден

Повеќе

Crystal Fresh Portable розева

(0)

249.00 ден

Повеќе

Crystal Marines немо сина

(0)

265.00 ден

Повеќе

Crystal Marines делфин розева

(0)

265.00 ден

Повеќе

Crystal Marines делфин сина

(0)

265.00 ден

Повеќе